HET YOUNG VIBES TRAJECT

Wij zijn een ‘talentincubator’! Wij zijn jong, ondernemend, rebels, hebben goesting in nieuwe uitdagingen, zijn razend gemotiveerd en willen nog veel leren! Talent is onze centrale waarde in onze werking en wij, als jonge enthousiastelingen, zetten onze frisse blik en experimentele mindset in bij organisaties die op een flexibele manier hun (tijdelijke) talentnood willen oplossen.

Dus heb jij superveel zin in een unieke werkervaring? Ben je klaar om te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze kan inzetten in jouw ideale toekomstige job? Ben jij ondernemend, energiek en leergierig of wil je dit graag worden? Dan zijn The Young Vibes zeker iets voor jou! 

Nog meer weten? Eventjes scrollen dan!

Het Young Vibes Team

Het Young Vibes Team

Wat doen we nu echt?

Co-Vibes is een creatieve en dynamische scale up die streeft naar het aanbieden van een unieke werkervaring aan hongerige talenten (Zoals jij?). Door het aanbieden van de nodige werkervaring op externe projecten, het meewerken aan de interne werking van Co-Vibes en dit met de nodige begeleiding, is ons doel om elke Young Viber klaar te stomen naar de arbeidsmarkt. Klaar om om erin te vliegen?

Wat doe je als Young Viber?

  • Je werkt 6 maanden lang op verschillende externe en interne projecten die in lijn liggen met jouw talenten en interesses.

  • Je volgt maandelijks interactieve bootcamps rond praktijkgerichte onderwerpen zoals o.a. solliciteren, communicatie, teamwerk, …

  • Je krijgt persoonlijke coaching waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

  • Je werkt in een omgeving die ruimte biedt voor innovatieve, creatieve en rebelse ideeën.

  • Je werkt in een open bedrijfscultuur waar P2P en feedback belangrijk is.

  • Je maakt deel uit van een zelfsturend en dynamisch team waar verantwoordelijkheid en initiatief nemen van sterk belang is.

Jij bent gewoon een ondernemende en inspirerende rebel die goesting heeft in een uniek avontuur?

 

ONZE ONDERNEMENDE YOUNG VIBERS EN HUN UNIEK AVONTUUR