3 jaar kennis en expertise in 1 workshop

 
 

Co-Vibes bestaat intussen drie jaar en heeft vanaf de start ingezet op een talentgerichte aanpak. Nu willen we onze kennis en expertise ook aan u overbrengen! Hoe? Door een gevarieerde en interactieve workshop, waarbij we op zoek gaan naar uw talenten en die van uw collega’s. Maar wat is dat nu eigenlijk, talent?

Ondanks verschillende benaderingen en visies op talent, zijn er wel degelijk bepaalde overeenkomsten, waarvan de volgende misschien wel de belangrijkste is: Men is niet alleen (exceptioneel) goed in een bepaalde activiteit, maar haalt daar ook nog eens zijn of haar energie haalt.

Bij Co-Vibes onderzoeken we niet alleen wat de talenten zijn van onze Young-Vibers, maar ook welke context hierbij het best past, en hoe dit interacteert met andermans talenten. Daarboven kan talent ook in overdrive raken, waardoor men zichzelf eerder in de weg zit dan vooruit helpt.

Klinkt dit als muziek in de oren en wilt u meedoen aan onze nieuwe workshop?

Praktische info rondom de workshop

  • Enkele thema's die naar voren komen in de workshop zijn: talentontdekking- en ontwikkeling, bepalen van hefboomvaardigheden en het versterken van elkaar talent.
  • Lengte van de workshop: een halve dag
  • Prijs: 125 euro per persoon
  • Maximum aantal: 40 personen