ons model

Gedurende zes maanden komen net afgestudeerden bij Co-Vibes in een stevig traject, The Young Vibes. Hier worden ze intens begeleid om duurzame oplossingen te creëren op uitdagingen van diverse organisaties.

Voor organisaties

Voor organisaties is The Young Vibes een flexibele helpende hand tijdens een project of in de dagelijkse werking. Ze kunnen het voortouw nemen als project manager of de veelzijdige ondersteuning zijn die nodig is om de dynamiek te verzekeren. The Young Vibes zijn flexibel, zowel in intensiteit als in duur, dus zowel in te schakelen bij korte interventies als bij het ontwikkelen en uitrollen van trajecten die leiden tot meer structurele veranderingen.


 

Voor starters

Voor starters is The Young Vibes een intense leerervaring. Tijdens een traject van 6 maanden krijgen ze de kans om hun talenten te ontwikkelen en hun professionele zelf te ontdekken. Dit doen deze net afgestudeerden door verschillende uitdagingen aan te gaan bij diverse organisaties. Hiervoor kunnen ze beroep doen op verschillende co-creatieve formats, gecreëerd om hun groeicurve zo groot mogelijk te maken en kwaliteit te garanderen naar de klanten toe.

 


Hoe werken wij nu precies?

Drie dagen in de week smijten we ons op onze projecten, één dag is voorbehouden voor de interne winkel van Co-Vibes. Op de vijfde dag komen we als zelfsturend team samen om te leren van elkaar en elkaars talenten optimaal in te zetten, zowel in ons persoonlijk leertraject als in de projecten. We werken met co-creatieve formats gebaseerd op de P2P-filosofie. Bij ons dus geen gestandaardiseerde opleidingen, maar real life-cases aangebracht door onszelf op basis van een projectmatige of persoonlijke nood. Op deze manier worden eventuele projectuitdagingen snel en constructief in team aangepakt.

 

business model.PNG