ONZE Aanpak

Co-vibes hanteert een unieke bedrijfscultuur waar drie waarden centraal staan: rebels - inspirerend - ondernemend. We streven naar een transformatie via ‘talentincubatie’. Concreet werken wij met ondernemend talent die de kans krijgen om zes maanden lang te werken in ‘n rebelse groeiomgeving waar talent & persoonlijkheid the key zijn. Binnen deze zes maanden werken zij op verschillende externe projecten waar zij inspirerende resultaten neerzetten bij bedrijven.

Duurzaamheid zit echt ingebakken in het DNA van Co-Vibes.


TRANSFORMATIE DOOR TALENTINCUBATIE

Joris, één van de ‘Founding Fathers’ van Co-Vibes.

OntpopteVlinder.jpg

Van ondernemend talent in een rebelse groeiomgeving tot een inspirerend resultaat.

REBELS

Wij werken in een rebelse groeiomgeving. Kortom talent en persoonlijkheid staan ten allen tijden centraal. Individuen krijgen ownership op projecten in een dynamisch team, krijgen intense begeleiding & coaching. Onze individuen werken ervaringsgericht en ondergaan een persoonlijk leertraject. En dit allemaal in een RIO-cultuur!

INSPIREREND

We streven naar inspirerende resultaten bij bedrijven. Kortom bieden wij een frisse en creatieve blik binnen jouw bedrijf & pakken wij jouw uitdagingen talentgebaseerd aan. Wij zijn zeer flexibel in intensiteit en duur. Heb je nood aan een onbevangen blik en verfrissende aanpak in jouw bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres!

ONDERNEMEND

We werken met ondernemend talent. Kortom selecteren wij op basis van motivatie & leerattitude. Wij zoeken mensen die goesting hebben om te leren, gemotiveerd en ondernemend zijn en hun creativiteit willen inzetten op de arbeidsmarkt. Jonge mensen die op zoek zijn naar impact zijn bij ons aan het juiste adres!

 

benieuwd naar BEVINDINGEN OVER CO-VIBES?