Rousselot

“Hadden ze de match wel goed doordacht?” Vaak zijn we snel bedenkelijk over bepaalde beslissingen omdat het buiten onze ‘bekende wereld’ ligt. Bij Young Viber Lore bood het echter nieuwe inzichten. Klik snel verder om te zien hoe haar projectbelevenis verliep!

Read More
Enya Janssens
Lustige Lezers

Een avond vol diepgaande gesprekken en debatten gepaard met een hapje en een drankje. Young Viber Talithya stelde ‘Bullshit Jobs’ van David Graeber voor op onze maandelijkse ‘Lustige Lezers-avond’. Vind hier wat ze daar zelf over schrijft!

Read More
Enya Janssens
Sales challenge mei – juni 2019

Zin in een kopje spicy koffie? Of liever op radio debuut bij Studio Brussel? Onze Young Vibers pakken het allemaal aan en dit tijdens hun sales challenge! Young Viber Talithya licht jullie in over de pittige details in haar beleving. Spannend!

Read More
Enya Janssens
Hoe gaat het nu met... ?

Co-Vibes blaast 3 kaarsjes uit en ondanks onze relatief jonge leeftijd kunnen we toch met een trotse blik terugkijken op de trajecten die werden afgelegd in zulke korte tijd. We contacteerden 3 Oud-Vibers (eentje per kaarsje) en vroegen hen naar hun huidige en vroegere. Wat blijkt? Het gaat goed met hen, en dat doet ons plezier.

Read More
AlumniRobbe Van Petegem
Vibes for new innovations

Co-Vibes bestaat intussen bijna drie jaar en is gegroeid van een startup met vier Young-Vibers naar een scale-up met vijftien enthousiaste en creatieve jongeren. Innovatie stond daarom hoog op de agenda de afgelopen maanden, maar wat is innovatie nu eigenlijk? En hoe innoveert men niet-technologische diensten?

Read More
Talent > CV

Omdat wij geen fan zijn van strakke sollicitatieprocedures waarbij enkel gekeken wordt naar ervaring en opleiding, hebben we onze creatieve en rebelse vibes losgelaten bij het bedenken van een eigen aanwervingsmethode. Hieruit is het Talent Discovery Proces ontstaan.

Read More
Brief van een Young Viber

Young Viber Raphaël Vandeweyer heeft nog maar net het schip verlaten en als teken van afscheid liet hij een brief achter. Een brief gericht aan de maatschappij, meer specifiek aan de net afgestudeerde jongeren die allemaal met dezelfde vraag worstelen: “Wat nu?”. Ook Raphaël moest deze struggle doorstaan en houdt daarom in deze brief een pleidooi om steevast je passies te blijven volgen. Werken voor Co-Vibes verbreedde zijn scope en was een enorme uitdaging en daarom net zo verrijkend.
 

Read More
InspirerendRobbe Van Petegem
It takes two to tango

Het is een typische vrijdag op Co.Station, de vaste stek van Co-Vibes. De guitige lach van Joris komt ons tegemoet en doet ons vermoeden dat een straffe grap van Ronny hiervoor de aanleiding was. De Founding Fathers van Co-Vibes lijken het na 2 jaar nog altijd goed met elkaar te kunnen vinden.

Read More
InternRobbe Van Petegem
Ontdek onze Wall of Fame

Dit zijn ze dan, onze Vibers van toen tot nu. Een aantal sloegen al hun vleugels uit, de anderen zijn nog volop hun talenten aan het ontplooien. Voor de gelegenheid hebben we ze een plaatsje gegeven in onze wall of fame. Deze gezichten hebben elk op hun eigen unieke manier en vanuit hun eigen talenten bijgedragen aan ons succesverhaal.  To be continued...

Read More
AlumniRobbe Van Petegem