Groepsfoto.jpeg

REBELS

Rebelse organisatie?

Ben je opzoek naar een frisse, vernieuwende blik in jouw organisatie? Heb jij nood aan een nieuwe pittige inbreng in jouw bedrijf? Kan jouw bedrijf wel wat up spicing gebruiken?

Rebels talent?

Ben je opzoek naar een rebelse groeiomgeving? Ben je klaar om compleet ondergedompeld te worden in een groeiende scale up waarbij out-of-the-box te denken sterk wordt aangemoedigd? Een bedrijf waar de zotste ideeën tot stand komen?

 

Nieuwsbrief housewarming.jpeg

Inspirerend

Inspirerend talent?

  Wil jij terecht komen in een scale up waarbij jouw talenten en interesses als uitgangspunt worden genomen? Een scale up waarbij zelfontwikkeling centraal staat om zo tot de beste versie van jezelf te worden?

Inspirerende organisatie?

  Heb jij out-of-the box inspiratie nodig van onze Young Vibes? Wil jij een antwoord op de uitdaging van jouw bedrijf waarbij je versteld zult staan van het creatief en innovatief resultaat? Wil jij jouw business upspicen?

website voor foto.jpeg

ONDERNEMEND

Ondernemende organisatie?

Is jouw organisatie op zoek naar jong, razend gemotiveerd en gedreven talenten om jouw tijdelijke projectnoden op te vangen? Is jouw organisatie niet bang om de kritische blik van onze Young Vibers te doorstaan? 

Ondernemend talent?

Ben jij het ondernemend talent naar wie wij op zoek zijn? Ben je niet bang om verantwoordelijkheden op te nemen vanaf je eerste dag? Neem jij graag initiatief en ben je gemotiveerd om jouw talenten te leren omzetten op de arbeidsmarkt?

still13.jpg