Bezorg jij ons de Gouden tip?

The word is out: Co-Vibes verhuist! Drie jaar lang werkten we op maandag en vrijdag vanuit Co.Station in Brussel. Maar Co-Vibes wordt steeds groter, het aantal Young Vibers gaat de lucht in en hiermee gepaard ook onze honger naar een eigen plekje. We zoeken uiteraard niet zomaar een plekje, we zoeken het ideale Co-Vibespand! Dat pand hopen we te vinden in het mooie Mechelen. Wij vinden dat de evolutie van onze start-up heel mooi samenloopt met de evolutie die de stad Mechelen de laatste jaren onderging. Er worden regelmatig nieuwe projecten opgestart en mooie doelen gerealiseerd, en daar willen wij een deel van uitmaken.

In onze zoektocht kunnen we wel wat hulp gebruiken. daarbij kunnen we nog wat hulp gebruiken. Wij, The Young Vibes, geloven sterk in talentbased te werk gaan, en aangezien immobiliën niet helemaal onze expertise is, kunnen we misschien op jouw talent rekenen? Weet jij waar het pand staat dat wij zoeken? Of heb je connecties die ons misschien verder kunnen helpen? Laat het ons zeker weten! Beter nog: je hoeft dit niet zomaar te doen. Bezorg jij ons de Gouden Tip, dan zetten wij op onze beurt onze talenten in om jou te helpen. Een kleine workshop, brainstormsessie, nalezen van je CV en motivatiebrief, een analyse van je communicatie- en/of social mediakanalen, …? De mogelijkheden zijn talrijk.

Waar moet je rekening mee houden? In een ideale wereld vinden we een fijn, huiselijk pand waar we met ons 20-koppig team productief en creatief te werk kunnen gaan. Dus veel ruimte is een must. Aangezien we als zelfsturend team vaak in kleinere groepjes vergaderen, moeten er ook minstens enkele ruimtes aanwezig zijn die hiervoor geschikt zijn. Een tuin of terras, waar we in openlucht kunnen vergaderen en van een zonnige lunch kunnen genieten, is zeker een plus. Dus, heb jij een tip voor een betaalbaar en goed bereikbaar (en dan het liefst met het openbaar vervoer) pand in Mechelen, laat het dan weten en wie weet is die beloning voor jou of je organisatie!

Succes!