Wat doen we?

Overzicht klanten 2015-2018

Overzicht klanten 2015-2018

Nood aan een frisse blik op jouw organisatie? Nood aan ondersteuning in de dagelijkse werking van jouw organisatie? Wij bieden structurele ondersteuning aan aan organisaties die nood hebben aan verandering, nood hebben aan nieuwe ideeën, nood aan een upspicing van hun business.

Bond Zonder Naam
Bond Zonder Naam

Bond zonder Naam streeft naar een inclusieve en participatieve maatschappij, waarin aandacht gegeven wordt aan al wie of wat minder zichtbaar is. Het is een organisatie in constante beweging en voor het uitwerken van tal van hun innovatieve ideeën en projecten deden ze reeds meermaals beroep op telkens een duo Young Vibers.

Lees meer
Levanto
Levanto

Levanto is een sociale organisatie die verschillende noden in te vullen hadden. Enerzijds hadden zij nood aan extra ondersteuning voor de uitwerking van tools om knelpuntberoepen ingevuld te krijgen zoals de Jobwijzer en Expeditie Werk, anderzijds hadden zij nood aan extra ondersteuning bij communicatie en marketing, meer bepaald bij de uitrol van een blog, het onderhouden van de sociale mediakanalen en bij het de planning en coördinatie van de bedrijfsfilm.

Lees meer
VDAB
VDAB

De Young Vibes gaan maatschappelijke vraagstukken niet uit de weg. Zo ontstond een intensieve samenwerking met de VDAB voor hoogopgeleide nieuwkomers rond een vergelijkbare aanpak gericht op talentontwikkeling.

Lees meer
The Shift
The Shift

The Young Vibes werden ingeschakeld om algemene operationele ondersteuning te bieden in het communicatiedepartement.

Lees meer
Tryggr & Flemming
Tryggr & Flemming

Een constante nood aan tijdelijke ondersteuning resulteerde in een structurele samenwerking met The Young Vibes waarin sterk gebruik gemaakt wordt van het flexibele systeem en de veelzijdige profielen van The Young Vibes.

Lees meer