Havenbedrijf Antwerpen

Dat innovatie noodzakelijk is voor een duurzame organisatie, daar twijfelt anno 2018 niemand meer aan. Zo ook het Havenbedrijf Antwerpen niet. Zij investeerden daarom in een app om hun ondernemende medewerkers en diens innovatieve projecten bijeen te brengen. Met de hulp van The Young Vibes werd deze app op een krachtig tempo bij hun medewerkers bekend en bemind gemaakt.

The Young Vibes lieten zich met veel plezier onderdompelen in de wereld van het Havenbedrijf om diens cultuur en focus te leren kennen. Vervolgens werd een op maat gemaakte communicatieplanning ontwikkeld, inclusief een stevige social mediaplan, om met een minimum aan input zoveel mogelijk medewerkers effectief te bereiken.

Enkele frisse ideeën van The Young Vibes, gecombineerd met een hands-on aanpak, zorgden ervoor dat medewerkers de app leerden kennen en er ook actief mee aan de slag gingen. Er ontstond een heuse vibe die resulteerde in een innovatieve community vol enthousiaste medewerkers, gedreven om innovatie als prioritair te beschouwen in het Havenbedrijf.

Innovatie, Communicatie