Tryggr & Flemming

Soms heb je als organisatie nood aan een helpende hand. Soms om een externe piek op te vangen, soms om de interne winkel draaiende te houden wanneer je klanten al je aandacht vragen. Om deze tijdelijke talentnoden op te lossen doet consultancy bedrijf Tryggr&Flemming nu al enkele jaren beroep op de flexibiliteit en veelzijdigheid van The Young Vibes.

Afhankelijk van de nood van Tryggr&Flemming, neemt een ander profiel van The Young Vibes de leiding in de samenwerking. Zo kan er optimaal talentgebaseerd gewerkt worden. Dit boeiende partnerschap vertaalde zich in het verleden reeds in diverse projecten: gaande van advies over interne procesoptimalisatie of GDPR-implicaties, tot uitbouw en voortdurende ondersteuning rond sociale media. Afhankelijk van de nood wordt een geschikt profiel gezocht en een gepaste tijdsintensiteit afgesproken.