Vlaamse Overheid

Mensen meenemen in een verhaal of je visie overbrengen op een manier waardoor je medewerkers betrokken en met plezier gaan werken: informeren en inspireren vraagt tijd. Departement Mobiliteit & Openbare werken van de Vlaamse Overheid wilde graag hun visie rond leiderschap op een duurzame manier delen met hun medewerkers en schakelde hiervoor The Young Vibes in.

Om de participanten echt te engageren en te mobiliseren, besloten The Young Vibes er een interactieve voorstelling van te maken waarin de beleving van de visie centraal stond. Hiervoor werd een escape game op maat uitgedacht waarmee de participanten gaandeweg meer aspecten van de visie zouden ontdekken. Als afsluiter werd er een reflectiemoment gecreƫerd om de impact te verzekeren.

workshop website.jpg
workshop website 2.jpg
workshop website 3.jpg