Eurochem

In een tijd vol verandering willen medewerkers meer dan ooit weten waar hun organisatie naartoe gaat, wat de visie van hun organisatie is en hoe de toekomst zich zal ontwikkelen. Omdat er nu eenmaal geen tijd vrijgemaakt kan worden om met elke medewerker een koffietje te drinken om alle wilde toekomstplannen te bespreken, is er nood aan engagerende communicatie die doelgericht en effectief medewerkers kan mobiliseren. EuroChem besloot daarom The Young Vibes in te schakelen om hun nieuwe toekomststrategie enthousiast te communiceren naar hun managementteam.

The Young Vibes gingen de uitdaging aan en namen het managementteam van Eurochem mee op een vlucht van Eurochem Airlines, een trip naar 2025. Als vliegtuigpersoneel faciliteerden The Young Vibes de workshop en zorgden ze ervoor dat de strategische doelstellingen duidelijk geformuleerd werden. Tijdens één sessie werden de belangrijkste punten duidelijk gemaakt en waren de deelnemers op hun beurt in staat gedragen de visie over te brengen.