Met plezier helpen we je de piek op jouw project op te vangen, een extra boost te geven aan je dagdagelijkse werking of een project volledig op onze schouders te nemen. Hieronder vind je enkele van de projecten die we reeds deden.

Havenbedrijf Antwerpen
Havenbedrijf Antwerpen

Om de innovatieve dynamiek in het havenbedrijf hoog te houden, zorgden The Young Vibes er met hun frisse ideeën voor dat hun innovatie-app de nodige belangstelling kreeg.

Lees meer
Bond zonder Naam
Bond zonder Naam

Tijdens de crowdfunding van het Kansenhuis zorgden The Young Vibes voor de nodige ondersteuning en communicatie, zodat de campagne op tijd en succesvol werd afgerond.

Lees meer
Tryggr & Flemming
Tryggr & Flemming

Een constante nood aan tijdelijke ondersteuning resulteerde in een structurele samenwerking met The Young Vibes waarin sterk gebruik gemaakt wordt van het flexibele systeem en de veelzijdige profielen van The Young Vibes.

Lees meer
Nucomat
Nucomat

Nucomat was op zoek naar een geïntegreerde marketingaanpak in lijn met hun strategie. The Young Vibes werkte deze uit en vernieuwde op basis hiervan een heleboel communicatiedragers, zoals de website.

Lees meer
Aquafin
Aquafin

Aquafin wilde meer jongeren bereiken, zowel om hun algemene bekendheid te vergroten als om jonge medewerkers aan te werven. The Young Vibes ontwikkelden een jongerenbeleid op maat van Aquafin.

Lees meer
@Level2Work
@Level2Work

The Young Vibes gaan maatschappelijke vraagstukken niet uit de weg. Zo ontstond een intensieve samenwerking met de VDAB voor hoogopgeleide nieuwkomers rond een vergelijkbare aanpak gericht op talentontwikkeling.

Lees meer
Unbox
Unbox

Unbox wou hun communicatie op punt stellen en meer naar buiten brengen dan alleen hun algemene werking. De Young Vibes verzorgde dit door een nieuwe website te bouwen waar de troeven van Unbox en hun meerwaarde centraal staan.

Lees meer